Скористайтесь сервісом автоматичного заповнення декларації про майновий стан і доходи!

Дата: 11.03.2020 16:37
Кількість переглядів: 262

Фото без описуГоловне управління ДПС у Київській області інформує, що  для зручності та спрощення процедури подання  декларації про майновий стан і доходи громадян, ДПС запроваджено електронний сервіс, який дає змогу часткового автоматичного заповнення декларації в Електронному кабінеті платника.

Часткове автоматичне заповнення декларації здійснюється на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані за звітний рік доходи, що містяться в Державному реєстрі фізичних осіб, відомостей про об’єкти нерухомого та рухомого майна, що містяться у реєстрах.

Для подання декларації в електронному вигляді попередньо потрібно отримати ключі електронного цифрового підпису, які видаються  будь-яким акредитованим центром сертифікації ключів (далі - АЦСК). Перелік АЦСК ДПС та їх адресами розміщено у відкритій частині Електронного кабінету.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою : https://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний вебпортал ДПС.

Нагадуємо, що за 2019 рік декларація про майновий стан і доходи подається за формою, затвердженою наказом  Міністерства фінансів України від 02.10.2015 №859, у редакції  від 25.04.2019 №177.

ГУ ДПС у Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування