Неповторний світ поезії у Яготинському музеї «Флігель Т.Г. Шевченка»

Дата: 11.03.2020 16:23
Кількість переглядів: 354

11 березня 2020 року відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації на базі музею «Флігель Т.Г.Шевченка» було проведено поетичні читання творів Т.Г.Шевченка та виставка дитячих творчих робіт «Чарівний дивосвіт барв шевченківської поезії» вихованців закладів дошкільної освіти району, присвячені 206-?річниці з дня народження Великого Кобзаря.

Неповторний колорит свята створили учасники читань своїми яскравими українськими костюмами, артистичним виконанням поезій Т.Г.Шевченка та віршів відомих українських поетів, присвячених Великому Кобзарю. Вихованці ДНЗ№5 «Берізка», гортаючи сторінки «Кобзаря»,  декламували уривки з найвідоміших творів та згадали визначні події із життя поета. Безцінна книга «Кобзар» уже багато років бентежить своїми неповторними віршами серця та душі читачів. Саме тому, 35 вихованців закладів дошкільної освіти, читали відомі вірші із славетної книги Великого поета, біля його портрета.

Рядки Шевченківської поезії яскравими барвами передали також у своїх малюнках вихованці всіх закладів дошкільної освіти району. Слід відзначити, що на допомогу малечі долучилися і їх родини і багато робіт були сімейними.

В кінці заходу, до присутніх, з добрими побажаннями, звернулися в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Климась О.В., завідувач районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Остапенко Н.О., методист районного методичного кабінету Миненок О.В. та завідуюча сектору музею  «Флігель Т. Г. Шевченка» Гусак Л.С.

Також на згадку учасникам свята вони вручили грамоти, подарунки,  які порадували малечу.

Всі учасники свята отримали позитивні емоції, а також проникли почуттям гордості за наш український народ частинкою якого є кожен з нас.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування