Свято весни і любові, ніжності та краси

Дата: 10.03.2020 08:43
Кількість переглядів: 671

З ледь відчутним подихом весни до нас приходить прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день.

Усе найдорожче, що є в нашому житті, – щастя, радість, надія, кохання, – пов’язане з жінкою. Без прекрасної половини людства не було б стільки світла, любові й тепла. Жінки наповнюють будні яскравими фарбами, спонукають до шляхетних вчинків і добрих справ. Важко уявити будь-яку сферу людської діяльності, де б не працювали жінки. Серед них - керівники та працівники установ, підприємств та організацій; представниці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, вчителі й лікарі, діячі культури та працівники сфери торгівлі й послуг, трудівниці сільського господарства. Виконуючи безліч професійних обов'язків, жінки встигають мати бездоганний вигляд, бути лагідними мамами, турботливими дружинами, справжніми хранительками домашнього вогнища.

Напередодні свята весни в районному Будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню.

У фойє, гостей свята зустрічали твори у виконанні духового оркестру, які додавали вишуканості та налаштовували представниць прекрасної статі на святковий настрій.           

Всі бажаючі мали змогу долучитись до прекрасного та переглянути виставку картин «Весна…Жінка…Кохання…» та книжкову виставку «Видатні жінки України».

Чудовим подарунком для чарівних жінок  стала концертна програма за участю місцевих талантів під назвою «Святковий пиріг для коханої жінки!» та ведучих свята Володимира Ковальчука та Сергія Дорошенка, які з ніжністю та трепетом говорили про її величність Жінку.

Багато теплих і ніжних слів лунало в залі на адресу жінок. Слова захоплення, глибокої вдячності та шани були адресовані всім присутнім дівчаткам, матусям, сестрам, бабусям від голови районної державної адміністрації Олександра Кудрявського, голови районної ради Петра Гайдая, міського  голови Наталії Дзюби.

Розпочалась концертна програма виступом ансамблю «Віста», Яготинської дитячої школи мистецтв з композицією «Мамо» та продовжилась найромантичнішим танцем  всіх часів - вальсом, у виконанні зразкового дитячого хореографічного колективу «Лабіринт», Яготинської  дитячої музичної школи.

Сольними виступами жінок вітали Олександр Троцюк з піснею «А вогонь горить», Сергій Дорошенко «Небом твоїм стану», Варя Чаяловська «Я знов на сцені», гурт «Вок мюзік»  «Співанка для матусі», Ольга Розум та Наталія Вовк «Подруга сучасна», Борис В’юн «Дякую тобі».

Танцювальні колективи також долучились до вітань, так зразковий дитячий хореографічний ансамбль «Барвінок», дитячої школи мистецтв, виконав танець «Гномики», а молодша група танець «Лялечки».

Продовжилась концертна програма виступом народного артиста України - Мар’яна Гаденка, соліста гурту "Пламя"_UA Станіслава Черьомухіна, заслуженої артистки естрадного мистецтва України Оксани Дроботенко, заслуженого артиста України Юрія Тертичного та лауреата Міжнародних конкурсів Інни Лисаківської, які дарували цього вечора кожній представниці прекрасної статі частину свого серця та неперерішені виступи.

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування