Привітання голови райдержадміністрації О. Кудрявського з Міжнародним жіночим днем

Дата: 07.03.2020 07:54
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

Дорогі жінки!

Приймість щирі вітання зі святом весни, любові та краси -  Міжнародним днем жінок! 

Мудреці кажуть: «Царство жінки – це царство ніжності, тонкості, терпіння». І завдання чоловіка не зруйнувати його, а захистити від усіх можливих життєвих негараздів.

Свято 8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості  і тепла. Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям. Ви даєте нам нові сили, допомагаєте стати кращими, добрішими, впевненішими в собі. Для цього необхідний особливий жіночий такт, інтуїція, терпіння, витримка, напруження душевних сил – ті дивовижні якості, яких часто так не вистачає нам, чоловікам.

Сьогодні Ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого району і всієї країни. Серед вас є суспільні діячі і керівники підприємств та організацій, вчителі і лікарі, спортсмени, міліціонери та військові, діячі культури і службовці…

Але, в першу чергу, світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища, сімейного благополуччя. Високий і святий образ Жінки-матері, охоронниці сімейного вогнища, улюбленої і вірної супутниці. Поки існує світ ми не перестаємо схилятися перед жіночим покликанням дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси.

У цей світлий день прийміть найщиріші вітання та побажання здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій. Нехай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт. Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, нехай Ваша доля буде щедро осіяна теплом і любов’ю, а серце зігріте увагою рідних і близьких.

          Зі святом!

З повагою, голова Яготинської районної державної адміністрації  Олександр Кудрявський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування