Мешканок відділень стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання у с. Черняхівка та с. Капустинці привітали з Міжнародним жіночим днем

Дата: 07.03.2020 07:20
Кількість переглядів: 364

Фото без описуПо справжньому весняною, радісною та сповненою надій видається атмосфера напередодні одного з найпрекрасніших та найжіночніших свят – Міжнародного жіночого дня, який відзначається 8 березня. І дуже важливо, щоб передсвятковий настрій завітав до кожної жінки – мами, бабусі, дружини, коханої, доньки, сестри. Ми завжди здатні розчинити біль та заспокоїти серце. Випромінюючи щастя й насолоду, ми створюємо комфорт та затишок навколо себе і своїх близьких. 

В очікуванні свята в  ці дні чекали й мешканки відділень стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання у с. Черняхівка та с. Капустинці. Начальник управління соціального захисту населення Величко Г.В., директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) В.Шмигановська адресували жінкам найтепліші слова привітань: «Нехай на вашому життєвому шляху буде якомога менше похмурих днів, а на обличчі завжди сяє посмішка від радості. Щиро бажаємо вам міцного здоров’я, душевної рівноваги, щастя і вічної весни»

З вдячністю працівники закладу пригощали гостей смачними пиріжками з чаєм та дякували за душевний концерт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування