«Нумо, дівчата» - відкрите загальношкільне спортивне свято

Дата: 02.03.2020 17:51
Кількість переглядів: 360

Фото без опису28 лютого, районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА на базі Яготинського НВК №3 проведено навчально- практичний семінар для вчителів фізичної культури із теми « Технологія проведення загальношкільного спортивного заходу».

На початку заходу вчителі  Яготинського району зібралися у кабінеті вчителів фізичної культури Яготинського НВК №3, де обговорили теоретичні аспекти успішного проведення загальношкільних спортивних заходів.  Голова РМО вчителів фізичної культури, вчитель-методист Ягогтинського НВК №3 Солодкий Віктор Васильович поділився планом підготовки до масового  спортивного загальношкільного  заходу «Нумо, дівчата».  Педагоги району в обговоренні дійшли висновку, що є велика потреба мотивувати учнів до участі у спортивних заходах та в різних видах  фізичних активностях, що в умовах гіподинамії  дуже актуально.

Над підготовкою спортивного заходу працювала команда професіоналів.

До участі було залучено 4 команди старшокласниць школи. Цікавий та чіткий сценарій заохочував та сприяв учасницям.  Підготовлена група юнаків школи всіляко допомагали на всіх конкурсних етапах.  Вони навіть виконали танок«Маленьких лебедят».  Емоції просто вирували у залі. Щоб провести деякі етапи конкурсу потрібно було докласти  чимало зусиль, щоб зібрати спрорядження. Захват викликали танцювально-спортивні номери , які підготували всі команди учасниць. 

Спортивна та дружна атмосфера змагань не залишила  байдужим жодного глядача.

Після заходу відбулося жваве обговорення,  під час якого всі вчителі фізичної культури висловлювалися однозначно ,  позитивно відзначаючи високий науковий, методичний, практичний  його рівні.

На завершення семінару  завідуюча РМК відділу освіти, молоді та спорту Остапенко Н.  підвела підсумки та зачитала   рекомендації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування