У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ КИЇВЩИНИ РОЗПОЧАЛАСЬ ПРОСВІТНИЦЬКА КАМПАНІЯ «ЯК ЗНИЗИТИ РИЗИК ІНФІКУВАННЯ КОРОНАВІРУСОМ?»

Дата: 28.02.2020 17:04
Кількість переглядів: 357

Фото без описуТурбота про людей, передусім, про дітей та молодь, охорона їхнього здоров’я і життя – одне з першочергових і найважливіших завдань органів державної влади.

З цією метою Урядом України розроблено Національний план протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої  коронавірусом 2019-nCoV, на 2020 рік, затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 03 лютого 2020 року № 93-р.

Як зазначають у Департаменті освіти і науки Київської обласної державної адміністрації до Національної інформаційної кампанії «Як знизити ризик інфікування коронавірусом?» долучилася і система освіти Київської області. Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Київській області розпочали у закладах освіти області просвітницьку кампанію.

Фахівці органів управління освітою та Головного управління Держпрожспоживслужби  розпочали проведення зустрічей у школах, інформування батьків відбувається і  через соцмережі та спільноти.

Керівникам закладів освіти доручено забезпечити проведення протиепідемічних і профілактичних заходів,  інформування батьків, учнів, педагогів про цю  хворобу,  шляхи її попередження,  рекомендації, як убезпечити себе від зараження коронавірусом; оформити тематичні куточки «Коронавірус: профілактика інфікування та поширення».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування