Новий фестиваль – нові перемоги.

Дата: 28.02.2020 16:53
Кількість переглядів: 314

Фото без опису22 лютого 2020 року відбувся  Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Зіркова пектораль талантів» в м. Київ. В ньому приймали участь більше 40 хореографічних колективів Київської, Запорізької, Черкаської, Вінницької областей. Серед великої кількості учасників своє вміння та майстерність в танці представили і  вихованці Яготинської дитячої школи мистецтв зразкового дитячого хореографічного колективу «Барвінок» молодша та старша групи, керівник З.П. Козачок.

Конкурсна програма  складалася з 4-х танців у різних вікових категоріях. І незважаючи на хвилювання, пізній по годинах виступ та втомленість від очікування свого номеру, танцюристи намагалися достойно представити свій колектив та показати найкращі результати.

За підсумками конкурсної комісії молодша та старша групи отримали два ІІ – місця.

Вітаємо учасників  та керівника колективу Зінаїду Павліну Козачок із вдалими виступами, бажаємо нових сил, натхнення та перемог.

Адміністрація школи дякує за організацію поїздки та підтримку колективу і керівника батькам учнів-конкурсантів.

Особливу подяку від щирого серця висловлюють  батьки учнів старшої групи ансамблю «Барвінок»  директору підприємства МХП «АГРО-С» Самієву Руслану Ешонжоновичу за фінансову допомогу на транспорт для перевезення учасників конкурсу, за підтримку, розуміння та небайдуже ставлення до дітей. Надаючи допомогу, Ви передусім даруєте можливість нашим дітям вкотре довести, що вони недарма займаються своєю улюбленою справою - танцем, та гідно представлють наш район, за що і отримують нагороди та призові місця. 

                                                                                                                          Алла Романова

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування