Народний депутат України Сергій Бунін провів особистий прийом громадян

Дата: 26.02.2020 15:56
Кількість переглядів: 538

Фото без опису26 лютого у приміщенні Яготинської районної державної адміністрації народний депутат України виборчого округу № 98 Сергій Бунін провів прийом громадян. За час роботи нової Ради питань і прохань у виборців назбиралось чимало. Тож на прийом до депутата звернулось чимало мешканців міста та району.

Говорили про все: від пільг і тарифів до виділення землі учасникам АТО.

Керівники місцевих навчальних закладів звернулися з проханням виділення коштів на ремонт харчоблоку Лемешівського НВК та капітального ремонту з поліпшення енергоефективності Яготинського НВК «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2».

Не бракувало і звернень стосовно надання житла учаснику АТО та матеріальної допомоги на лікування.

На зустрічі побував також депутат міської ради Анатолій Васюта. Говорив коротко і по суті – про ремонт моргу, що знаходиться на території Яготинської ЦРЛ та потребує капіталовкладень на суму близько 3,5 млн.грн.

Також на прийомі побували громадяни, котрі не можуть отримати земельну ділянку в натурі за рішенням суду. Додамо, що земельних питань було досить багато та різного спрямування.

Потрапив на прийом до депутата і місцевий пенсіонер Іван Белбас, котрий переймався роботою правоохоронних органів їх забезпеченням та особовим складом.

Загалом прийом громадян пройшов плідно та конструктивно. Всі питання, що були підняті мешканцями Яготинського району народний депутат взяв на особистий контроль та пообіцяв сприяти у їх вирішенні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування