Музична феєрія

Дата: 20.02.2020 20:24
Кількість переглядів: 363

Днями в концертній залі Яготинської дитячої школи мистецтв відбувся концерт учнів класу викладача І.Б. Самоп’ят. Вже позаду більша половина навчального року, протягом якого учні Ірини Борисівни знайомилися і вивчали шедеври класичної, сучасної та української музики.

Майже кожен учень класу має свої  здобутки в творчому житті. Вони є неодноразовими переможцями Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів-конкурсів дитячої творчості, постійними учасниками шкільних концертів та інших культурно-мистецьких заходів.   І хоча у кожного з них різні мрії та захоплення  в побутовому житті  всіх їх об’єднало одне -  любов до музики.

Вже не вперше  викладач з багаторічним педагогічним досвідом, з великою кількістю учнів-переможців, проводить концерт з вихованцями свого класу . 

Такі концертні програми дають можливість кожній дитині показати себе, а глядачам подивитися та послухати. Та цього року, відбувся  концерт в новому форматі. «Родзинкою» свята стали сімейні дуети,  і не тільки.  Вперше своїх діточок батьки підтримували не лише  оплесками в глядацькій залі, а  й самі продемонстрували свої артистичні здібності та дізналися чи легко бути артистами.

З першої хвилини концерту глядачі затамували подих від захоплюючої  гри  піаністки Жені Демиденко.

Перейняли естафету виступу учні молодших класів. Дебютантом свята був Саша Кисіль, а продовжили концертну програму Назар Соболь, Богдана Коваленко, Саша Хорольський.

Це свято стало «Родинним святом». Адже, виступи юних артистів перепліталися з сольними номерами: бабусі (колишньої вихованки Яготинської ДШМ по класу фортепіано) Людмили Григорівни Даценко, тата Станіслава Демиденка. Сімейні дуети представили: родина Коваленків у складі мами Окани та  доньки Богдани; дует  у складі мами Валентини та сина Олександра. А що може бути прекраснішим, коли родину єднає любов до музики.

Учні старших класів (Ж. Демиденко, Б. Коваленко, О. Хорольський)  підготували по декілька музичних творів, тому не раз радували глядачів своїм виступом.

Натхненно та артистично  учасники концерту виконували підготовлені номери. А тому, кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками.

Чудова святкова творча атмосфера панувала протягом всього концерту. Виконавцi запалили своєю творчістю серця слухачiв та подарували їм справжнiй святковий настрiй.

Можливо, для когось з учнів це був перший серйозний виступ , а для когось ще одна сходинка до вершини виконавської майстерності.
Красиві і зворушливі обличчя юних артистів і батьків сяяли від щастя і радості, а
 гості свята  отримали море задоволення.  

                                                                             Алла Романова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування