КИЇВСЬКА ОДА ОГОЛОШУЄ СТАРТ ТРЕНІНГІВ «ДОСТУПНІ КРЕДИТИ 5-7-9» ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ ОБЛАСТІ

Дата: 13.02.2020 17:00
Кількість переглядів: 300

Фото без описуЗ 1 лютого 2020 року стартувала Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%» запроваджена за ініціативи Президента України та Прем’єр-Міністра, метою якої є спрощення доступу мікро та малого бізнесу до банківського кредитування.

Основні завдання Програми – посилення конкурентоспроможності українського мікро та малого бізнесу, створення нових робочих місць, повернення трудових мігрантів.

Зростання кількості українців, які скористаються можливостями цієї Державної програми, стимулюватиме підприємницьку активність та створення робочих місць, сприятиме розвитку інноваційних і ефективних підприємств,  що підвищуватиме продуктивність праці та рентабельність, а це в свою чергу збільшуватиме відрахування до  державного бюджету України, що дозволить  безперебійно фінансувати Програму.

За попередніми розрахунками програма сприятиме створенню понад 90 тис нових робочих місць у перший рік та залученню близько 2 млрд внутрішніх інвестицій в українську економіку (у сферу мікробізнесу). За 5 років дії сума виданих у рамках Програми кредитів може скласти до 30 млрд грн.

Київська обласна державна адміністрація долучається до ініціативи Уряду та оголошує старт тренінгів «Доступні кредити 5-7-9» для підприємців області.

Першими інформативний курс пройдуть відповідальні особи з районів та міст Київщини, які, по завершенню навчання, будуть проводити тренінги на місцях.

Під час обласного тренінгу, спеціалісти Департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації нададуть детальну інформацію про Державну програму та розкажуть, як скористатися доступними кредитами підприємцям з Київської області. Захід відбудеться 20 лютого.

Тренінги «Доступні кредити 5-7-9» будуть проводитись у всіх районах та міста області. Анонсуватимуться заходи на офіційних сайтах РДА та МВК.

Слідкуйте за новинами у своєму районі/місті та скористайтеся можливістю стати учасником Державної програми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування