Голова адміністрації О. Кудрявський провів собистий прийом громадян

Дата: 13.02.2020 08:35
Кількість переглядів: 572

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян» та метою забезпечення постійного зв’язку між органом виконавчої влади і громадянами, реалізації конституційного права громадян на особисте звернення голова районної державної адміністрації Олександр Кудрявський провів особистий прийом громадян.

Так, 12 лютого 2020 року, під час особистого прийому громадян мешканцями Яготинського району були порушені питання надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, проведення соціальної Акції «Посади 1000 дерев», про зміну цільового призначення земельної ділянки.

Були також звернення і особистого характеру, а саме: про матеріальну допомогу на лікування, допомоги на встановлення індивідуального опалення та інші питання соціального захисту.

Під час особистого прийому мешканці району отримали кваліфіковані роз'яснення та відповіді на всі порушені питання, в свою чергу працівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації голова адміністрації дав ряд доручень щодо оперативного опрацювання та остаточного вирішення звернень громадян.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування