«Чубинський Fest» 2020

Дата: 12.02.2020 19:57
Кількість переглядів: 540

Фото без описуНіколи відпочивати юним музикантам, вихованцям Яготинської дитячої школи мистецтв.

Вони завжди в підготовці до нових творчих конкурсів, шкільних концертів, інших мистецьких заходів. Адже діяльність школи не обмежується  лише навчальною роботою.

Показником успішної професійної діяльності викладачів школи є перемоги учнів у Міжнародних, Всеукраїнських,  обласних, шкільних конкурсах і фестивалях. А тому, вихованці школи з радістю приймають участь у різноманітних творчих фестивалях.

От і нещодавно,  1 лютого 2020 року в Бориспільському  Будинку культури відбувся IV Всеукраїнський фестиваль-конкурс творчої учнівської та студенської молоді «Чубинський Fest». Організували цей захід Міжнародний благодійний фонд «Соняшник» за сприянням Управління культури молоді та спорту Бориспільської міської ради, а присвячений він 181-й річниці від дня народження Павла Чубинського, автора Гімну України. Почесними гостями фестивалю були посли Афганістану, Арменії та Індонезії в Україні.

У фестивалі взяли участь більше 600 учасників з усієї України. Це і вихованці хореографічних колективів різних областей, сольні виконавці, інструментальні та вокальні ансамблі. Серед учасників, звичайно ж були і учні нашої школи. Вже невперше, здобувати перемоги вирушив Ансамбль скрипалів у складі Софії Лабудяк, Анни Романової, Наталії Красної,  керівник С.С. Гладишева, концертмейстер А.М. Романова. Дебютантами Бориспільської сцени стали  Дарина Бригінець, Олександр Новак, Софія Новак, Тетяна та Ілля Грудзевичі, клас викладача О.С. Красної.

Звичайно важко конкурувати з великою кількістю учасників, а особливо коли оцінювало конкурсантів журі на чолі з ректором КЗ КОР «Академія мистецтв ім. Павла Чубинського» професором Василем Романчишиним.

Та наші музиканти успішно виступили та отримали заслужені нагороди, а саме: Дипломи, медалі та солодкі подарунки.

Результати конкурсу:

І місце отримали:  Тетяна Грудзевич та Софія Новак;

ІІ місце отримали: Ансамбль скрипалів, Дарина Бригінець, Олександр Новак;

ІІІ місце отримав: Ілля Грудзевич.

Журі  оцінило й педагогічну майстерність викладачів школи С.С. Гладишевої, А.М. Романової, О.С. Красної,  які були  відзначені Почесною Грамотою фестивалю за підтримку дитячо-юнацької творчості та особовий  професійний вклад в справу збереження та примноження національних культурних надбань.

Вітаємо учнів та викладачів з яскравими перемогами! Бажаємо подальших успіхів та творчих звершень!

                                                                                     Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування