Олексій Чернишов представив новопризначеного голову Яготинської РДА

Дата: 06.02.2020 15:13
Кількість переглядів: 1064

Фото без описуГолова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов представив нового голову Яготинської райдержадміністрації. Згідно з Розпорядженням № 91/2020-рп, яке Президент України підписав 31 січня, ним став Олександр Кудрявський.

Посвідчення новому очільнику району Олексій Чернишов вручив під час зустрічі з активом Яготинського району.

Очільник Київщини привітав Олександра Миколайовича із призначенням на посаду та висловив переконання, що він стане потужним драйвером для динамічного розвитку краю.

«У Яготинському районі є особливі переваги – це географічне розташування, економічний потенціал і головне – професійні та фахові мешканці. Є виробництво, аграрний сектор, наближеність до Києва, і та відстань яка є - покращена магістраллю, залізничним сполученням, котрого немає в більшості районів Київської області», - зазначив у своїй промові О. Чернишов.

«Задля успішної реалізації соціально-економічних програм розвитку регіону голова районної державної адміністрації, перш за все, має чути голос громади, співпрацювати з органами влади та місцевого самоврядування. Переконаний, що на чолі з Олександром Миколайовичем Яготинський район цьогоріч покаже позитивну динаміку соціально-економічного розвитку», – зазначив губернатор Київщини.

У свою чергу новопризначений голова Яготинської РДА подякував Президенту України та голові Київської облдержадміністрації за високу довіру та запевнив присутніх у своїй готовності до виконання поставлених перед ним доручень. Зокрема, створення потужного закладу охорони здоров’я, визначення опорних навчальних закладів, для отримання якісної та доступної освіти, створення спроможної Яготинської ОТГ та залучення інвестицій тощо.

«Головною мотивацією є щире бажання внести посильний вклад в розвиток Яготинського району, покращення життя громади, кожного її жителя. До цього я закликаю всіх і кожного: хто готовий, незалежно від політичних переконань та особистих амбіцій працювати на розвиток Яготинщини, - відмітив Олександр Кудрявський. – Всі разом налаштовуємось на конструктивну співпрацю, адже нам є над чим працювати. І головне – допомагайте, критикуйте, але не будьте байдужими!».

По завершенню офіційної частини відбувся конструктивний діалог з активом району. Люди піднімали питання розвитку району, збереження лікарні, ремонту доріг та матеріально-технічного забезпечення закладів освіти.

«Потрібно створювати умови для розвитку бізнесу, залучати інвесторів, створювати робочі місця. Пропонуйте інвестиційні, економічно-доцільні проєкти для залучення капіталу», - звернувся до присутніх Олексій Чернишов.

Наостанок голова облдержадміністрації зазначив, що наступна зустріч відбудеться за 100 днів, адже перші три місяці – це час, за який підбивають певні підсумки роботи та зосереджуються на реалізації майбутніх планів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування