До уваги ЗМІ! ПЕРШІ СТО ДНІВ ОЛЕКСІЯ ЧЕРНИШОВА

Дата: 05.02.2020 19:45
Кількість переглядів: 371

Фото без описуСто днів на посаді очільник Київщини Олексій  Чернишов відзначає в робочих поїздках областю, де тривають призначення голів районних державних адміністрацій. Інтенсивний графік зустрічей та спілкування – звичайний ритм голови обласної державної адміністрації. В такому темпі нова команда працює з листопада минулого року. Перші три місяці  – це час, за який підбивають певні підсумки та зосереджуються на реалізації планів.

З листопада вже: відновлено Агенції регіонального розвитку; ініційовано поліпшення приміського залізничного сполучення на Київщині; завершено будівництво двох шкіл, одне з яких тягнулося понад десять років; пришвидшено процес створення ОТГ; проведено моніторинг та закрито незаконні АЗС; реалізовано моніторинг ризикованих тендерів за допомогою системи Dozorro; оновлено Антикорупційну програму з урахуванням рекомендацій від НАЗК. Це неповний перелік напрацювань голови Київської ОДА. І в планах – реалізація амбітних і масштабних подій, заради перетворення Київщини.

«Київщина поступово стає агломерацію, тому вона має стати вітриною держави, її здобутків та досягнень. Перші кроки вже розроблені», – переконаний Олексій Чернишов.

Серед проєктів, які мають розпочати під управлінням та за підтримки обласної адміністрації, вже в цьому році – будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги, модернізація залізничного сполучення в області, будівельні та ремонтні роботи шкіл, лікарень, садочків області. За 2020 рік голова області разом з командою планує виконати свою частку президентської програми 100/100/100 (це по  5 нових шкіл, лікарень та стадіонів в області), запровадити здорове харчування у навчальних закладах тощо.

Детально про ці та інші здобутки та плани буде оголошено під час звіту  “100 днів Олексія Чернишова,  голови Київської обласної державної адміністрації”, який відбудеться в форматі пресконференції 12 лютого.

Контакти для акредитації ЗМІ:

+38(097)-570-34-95

KyivODAPress@gmail.com

Пресслужба КОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування