«Мій вибір – життя без наркотиків»

Дата: 28.01.2020 18:46
Кількість переглядів: 434

Фото без описуУ  Яготинському районі розпочались превентивні заходи, спрямовані на запобігання вживання наркотичних засобів серед підростаючого покоління.

«Мій вибір — життя без наркотиків!» саме з таким гаслом інспектор з ювенальної превенції Яготинського ВП в партнерстві з Яготинським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді вирушили по навчальним закладам міста та району з важливою метою - розповісти молоді про небезпеку вживання наркотичних речовин.

Як  вберегти себе та своїх товаришів від такої «привабливої» на перший погляд спокуси? Як зробити своє життя яскравим, насиченим позитивом дозвілля без наркотиків? Як зробити правильний вибір, не йти на «повідку» у товариша до наркотичної безодні просто через те, що ти боїшся втратити друга? Як повідомити до поліції про те, що хтось з твоїх знайомих займається збутом, або вживає наркотики? На ці та багато інших запитань надала відповіді  школярам інспектор з ювенальної превенції Яготинського ВП..

Гості розповіли школярам про шкідливість вживання наркотичних засобів та їх пагубний вплив на дитячий організм. Окрім безповоротної шкоди здоров’ю, за вживання, зберігання та розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів наступають і правові наслідки. Учні навчальних закладів з радістю долучились до акції: малювали малюнки, приймали участь у обговоренні даної проблеми суспільства та пропонували шляхи вирішення.

За допомогою таких  лекцій популяризується здоровий спосіб життя та формується у підлітків негативне ставлення до наркотиків. Подібні профілактичні уроки пройдуть і в інших навчальних закладах Яготинщини.

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування