Робота команди психолого-педагогічного супроводу дитини з особливими освітніми потребами з закладах освіти Яготинського району

Дата: 11.01.2020 08:16
Кількість переглядів: 307

Фото без опису10 січня  2020 року на базі Яготинського районного будинку дитячої та юнацької творчості  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум  для практичних психологів, соціальних педагогів та вчителів-логопедів закладів освіти (дошкільної,  загальної середньої та позашкільної) міста та району  з теми «Тенденції психологічного супроводу  інклюзивної освіти в закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти».

В роботі заходу прийняли  участь 15 практичних психологів, соціальних педагогів та вчителів-логопедів закладів загальної середньої освіти.

Розглянуто питання:

  1. Корекційно-розвивальний потенціал дидактичної гри у навчанні дітей з особливими  потребами.
  2. Предметно-практичні дії на індивідуальних заняттях з дітьми, що мають особливості психофізичного розвитку.
  3. Корекційно-розвивальні вправи для дітей із порушеннями інтелектуального розвитку та мовленнєвих вад  (дошкільний та молодший шкільний вік).
  4. Використання системи дидактичних ігор та вправ для сенсорного виховання дітей з особливостями психофізичного розвитку.
  5. Обговорення літератури .

По закінченню заходу були прийняті методичні рекомендації щодо роботи команди супроводу дитини з ООП закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування