Яготинський районний комісаріат очолив В’ячеслав Пронін

Дата: 10.01.2020 11:34
Кількість переглядів: 1688

Фото без описуЯготинська районна державна адміністрація на чолі з виконувачем обов’язків голови адміністрації Тетяною Сухенко щиро вітає з призначенням на високу і відповідальну посаду – військового комісара Яготинського районного комісаріату В’ячеслава Ігоровича Проніна.  

10 січня в приміщені райдержадміністрації військовий комісар Київського обласного військового комісаріату Юрій Максимів офіційно представив нового військового комісара керівництву району. В зустрічі взяли  взяли участь в.о голови адміністрації Тетяна Сухенко, голова районної ради Петро Гайдай, які побажали В’ячеславу Ігоровичу успіхів у нелегкій праці задля підготовки та патріотичного виховання молодого поколінні відважних оборонців незалежної Української держави.

 «Це по-особливому вагома й без перебільшення знакова подія для Яготинського краю, адже майбутнє установи передусім пов’язується з іменем керівника, його авторитетом, ідеями та конкретними справами.

Нехай Ваша повсякденна нелегка діяльність, на вкрай відповідальній посаді, буде щедрою на мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани, в ім’я розвитку та збереження цілісності України. «- зазначила Тетана Петрівна.

Окрім того, обласний військовий комісар, проаналізував результати спільної співпраці Яготинської РДА за період 2019 року та звернув увагу на важливість співпраці у виконанні актуальних задач на часі. Зокрема, йшлося про спільні заходи в поточній весняній призовній кампанії, співпраці у відборі кандидатів на службу за контрактом.

В свою чергу районний комісар Вячелав Пронін подякував керівництву району за довіру та підтримку, висловив сподівання на продовження плідної співпраці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування