Виконувач обов’язків голови адміністрації Тетяна Сухенко провела нараду з головними лікарями закладів охорони здоров’я

Дата: 08.01.2020 16:20
Кількість переглядів: 438

8 січня, в приміщенні Яготинської райдержадміністрації відбулась робоча зустріч виконувача обов’язків голови адміністрації Тетяна Сухенко з головними лікарями закладів охорони здоров’я.

В рамках зустрічі присутні обговорили ряд питань, що стосувалися: проходження опалювального сезону в закладах медицини, проведення поточних ремонтів в закладах охорони здоров’я, реформування вторинної ланки медичної допомоги та перспективи розвитку закладів у 2020 році.

Головний лікар КНП «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Іван Сахно  зазначив, що станом на 07.01.2020 в районі заключено 30 007 декларацій. Відсоток укладених декларацій від постійного населення складає 93,32 %.

У зв’язку з підвищенням в Україні захворюваності на дифтерію в закладах первинної ланки проводиться щеплення для профілактики дифтерії.

За попередніми даними сьогодні заклад має отримати вакцини для профілактики: гепатиту В, поліомієліту, дифтерії, правця.

Головний лікар КНП «Яготинська центральна районна лікарня» Вадим Нескорожений в свою чергу доповів про початок впровадження медичної реформи вторинної ланки.

Наразі заклад вже забезпечено комп’ютерною технікою, які найближчим часом будуть підключені до мережі Інтернет, а також заключено договір на проведення навчання спеціалістів закладу роботі в електроній системі Helsi.

На завершення присутні окреслили перспективний план розвитку закладів на 2020 рік та обговорили питання щодо поліпшення матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування