Відділ культури, туризму, національностей та релігії адміністрації підвів підсумки роботи у 2019 році

Дата: 23.12.2019 15:56
Кількість переглядів: 366

Фото без описуНапередодні новорічних та різдвяних свят є гарною традицією підсумовувати результати роботи та складати плани  на наступний рік.

23.12.2019 у відділі культури, туризму, національностей та релігії відбулась нарада з керівниками структурних підрозділів, на якій кожний з керівників відзначив події, які найбільше запам?ятались в  поточному році.

Директор Яготинської музичної школи Т.М.Єрмоленко відзначила проведення атестації викладачів в новому форматі відповідно до реформи початкової мистецької освіти, в.о.директора Яготинської дитячої школи мистецтв А.М.Романовій, 2019 рік запам’ятався стабільністю. Директор ЦБС  Л.П.Василенко доповіла про надходження нової літератури до бібліотек району, в.о. директора Яготинського районного будинку культури  Т.М.Друченко відзначила  проведення нового творчого заходу День вишиванки, в рамках якого був проведений фотоконкурс «Вишиванка – мій генетичний код». Головний бухгалтер централізованої   бухгалтерії  відділу культури, туризму, національностей та релігії Н.М.Бербен  зазначила. що в 2019 році покращилась матеріально-технічна база закладів культури, зокрема за субвенції сільських рад придбано музичну апаратуру,  костюми, зроблені частково ремонти. 

Щодо планів на наступний рік, їх дуже багато і всі вони спрямовані на модернізацію змісту, методів, форм навчання і виховання, системи контролю і оцінювання. У наступному році планується районний огляд-конкурс аматорських колективів, Яготинська музична школа буде відзначати 30-річчя з дня заснування, і ще багато нових цікавих творчих проектів, які ми дуже сподіваємось, втіляться в життя  В.о начальника відділу культури, туризму, національностей та релігії адміністрації Л.М.Соколенко подякувала всім за роботу, привітала з прийдешніми святами і побажала всім натхнення для реалізації нових цікавих творчих проектів.

Відділ культури, туризму, національностей та релігії адміністрації 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування