Святий Миколай завідав до інклюзивно-ресурсного центру

Дата: 20.12.2019 09:37
Кількість переглядів: 766

Фото без описуДень святого Миколая — одне з найулюбленіших свят для українських дітлахів, адже цього дня трапляються справжні дива. Вранці дітки з нетерпінням шукають під своїми подушками подарунки, які вони так чекали й просили в молитвах і листах до святого. У кожному місті та селі святий Миколай має своїх помічників, котрі допомагають йому виконувати дитячі бажання.

Так, 19 грудня в День Святого Миколая, коли всі очікують на диво, а особливо діти, виконувач обов’язків голови адміністрації Тетяна Сухенко разом із заступником голови районної ради Володимиром Потельчаком та в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту адміністрації Ольгою Климась завітали Інклюзивно-ресурсного центру м.Яготин для того, щоб привітати вихованців центру із цим святом і вручити їм подарунки.

У своєму виступі Тетяна Петрівна зауважила «На святого Миколая чекають мільйони малюків в усьому світі, адже, окрім подарунків, він приносить у кожну оселю радість, надію та любов, а ми, дорослі, маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до прадавніх традицій».

Свято Миколая – одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом, кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, дітвора, звісно ж, - на подарунки.  Має свято й виховний зміст: щоб заслужити на подарунок від Святого, дітям треба бути чемними та слухняними.

Вихованці Інклюзивно-ресурсного центру наполегливо працюють над собою, кожного дня роблячи маленькі подвиги. У цьому їм допомагають батьки, вчителі – реабілітологи, займаючись з ними лікувальною фізкультурою, рольовими іграми, різноманітними вправами, а найголовніше зігріваючи теплом своїх сердець, розумінням, щирістю, любов’ю.

До цього дня працівники центру прикрасили святково кабінети, тож на вихованців чекала справжня казка - сюрприз: виготовлення власноруч новорічних прикрас та прикрашання красуні - ялинки. Дітки радо брали участь у майстер класах, розповідали віршики про зиму та переглянули лялькову виставу.

А наприкінці дійства до зали прийшов і сам Святий Миколай, щоб привітати усіх малят і дорослих із святом.

Чудові подарунки та веселий настрій отримали діти від свята. А дорослим він побажав усього найкращого – здоров’я, щастя та благополуччя, миру та добра у кожній хаті. 

Інклюзивно-ресурсний центр був створений з метою забезпечення права на освіту дітей з особливими освітніми потребами. Наразі заклад відвідує 29 діток. Завдяки інклюзивно-ресурсному центру діти отримують кваліфіковану допомогу з використанням сучасного обладнання. В ІРЦ обладнано кабінети: вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога, практичного психолога, кабінет вчителя-реабілітолога для занять з лікувальної фізкультури та медіатека.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування