Підсумки шкільного інструментального конкурсу «Класична нота».

Дата: 18.12.2019 08:57
Кількість переглядів: 380

Фото без описуУчасть у різноманітних творчих змаганнях є невід’ємною частиною  роботи кожного навчального мистецького закладу. І неважливо, де саме, і якого рівня ці змагання.  Різновид конкурсів , фестивалів  є своєрідним іспитом для учнів-музикантів та їх викладачів.

І саме з такою метою, 13 грудня 2019 року в залі Яготинської дитячої школи мистецтв відбувся  інструментальний конкурс «Класична нота», засновником  якого, вже декілька років є викладач школи класичної гітари та бандури Ольга Володимирівна Опанасенко. 

Позмагалися в своїй технічній майстерності 17  учнів, що навчаються грі на гітарі, бандурі  (клас викладача О.В. Опанасенко) та акордеоні  ( клас викладача О.С Красної).

Умовами конкурсної програми було виконання  одного  музичного твору.  Більше години в залі звучала музика різних жанрів, від української народної до творів сучаних зарубіжних композиторів.

Наймолодшу вікову категорію представляли  4 учні 1 класу, серед яких, починаюча бандуристочка Софа Стріха та юні гітаристи  Марк Кузнєцов, Амір Боярський та Анастасія Зливко, клас викладача О.В. Опанасенко.  За старанний виступ  музиканти- початківці отримали Дипломи за участь  у шкільному конкурсі «Класична нота» .

Середню та старшу вікову    категорію представляли учні 2-6 класів. 

Продовженням конкурсної програми став виступ дуетів у складі Софії Міщенко та Джулії Бовкун, Артема Сидоренка та Олексія Дубаса.  А на завершення глядачі послухали і виступ шкільного ансамблю гітаристів.

По завершенню виступів юних музикантів настала і приємна мить для конкурсантів, а саме підведення підсумку та оголошення результатів.

І місце отримали:  Єва Супрун (бандура) та Артем Сидоренко (гітара).

ІІ місце отримали учні-гітаристи: Богдан Солодкий,  Назар Лях, Дмитро Грубрин, Олексій Дубас,  Роман Кравченко, Софія Каплій;

бандуристка Софія Лях та акордеоністка Софія Новак.

ІІІ місце отримали учні по класу гітари:  Джулія Бовкун, Софія Міщенко та Денис Цисаренко.

Всі учасники конкурсу отримали  Дипломи за призові місця, солодкі подарунки та чудовий солодкий стіл від організатора  заходу О.В. Опанасенко.

Висловлюємо подяку нашим батькам, які підтримують та розуміють важливість творчого розвитку  дітей.  А учням бажаємо продовжувати вдосконалювати свою майстерність та здобувати нові перемоги!!!

                                                                                                                           Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування