Семінар-нарада клубних працівників

Дата: 20.11.2019 14:23
Кількість переглядів: 689

Фото без описуЗначення клубного закладу, як осередку культури, центру спілкування стає дедалі важливішим. Адже заклад культури – місце, де завжди можна зустріти однодумців, поспілкуватися з цікавими людьми, поділитися з своїми враженнями та гарно відпочити.

20 листопада, методичним кабінетом Яготинського районного будинку культури проведено семінар-нараду для директорів та художніх керівників сільських закладів культури району.

В нараді взяли участь виконувач обов’язків начальника відділу культури, туризму, національностей та релігії адміністрації Л.М.Соколенко, виконувач обов’язків директора Яготинського районного будинку культури Т.М.Друченко, директор Яготинської централізованої бібліотечної системи Л.П.Василенко.

На порядок денний семінар-наради виносились питання:

  1. Декорація сцени до проведення культурно-мистецьких заходів;
  2. Підготовка до конкурсу - огляду присвяченому Шевченківським дням;
  3.  Залучення молоді до культурно-мистецьких заходів;
  4. Підготовка клубних закладів району до річних звітності. Складання статистичних звітів, планування та організація клубної роботи на 2020 рік.
  5. Різне.

Серед питань, яким була приділена особлива увага стало питання модернізації клубної діяльності на селі, поліпшення ефективності роботи клубних закладів району на основі поєднання традиційних та новітніх форм і методів культурно-дозвіллєвої діяльності.

Представники клубної галузі обговорили і проблемні питання - покращення матеріально-технічної бази клубних закладів та соціальне забезпечення працівників.

Директор районного будинку культури Т.М.Друченко, провела роз`яснювальну роботу з підготовки річних статистичних та письмових звітів творчої діяльності закладів культури району за 2019 рік, плану основних культурно-мистецьких заходів та на наступний  2020 рік.

Нарада пройшла в конструктивній та позитивній атмосфері.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування