Посвята в Першокласники

Дата: 20.11.2019 08:24
Кількість переглядів: 379

Ось і дочекалися  учні Яготинської дитячої школи мистецтв своє  свято, а саме Посвяту в Першокласники, яка відбулася 15 листопада 2019 року в концертній залі школи. Глядачами заходу були батьки, рідні,  викладачі та друзі. Під урочистий марш на сцену вийшли чарівні, веселі, талановиті, юні майбутні музиканти, вокалісти, художники, танцюристи. Звичайно, їх довгий, але захоплюючий шлях у світ мистецтва тільки розпочинається, та за два місяці навчання, вони вже переконали глядачів , що  стали справжніми учнями школи мистецтв.

В цьому році до школи на навчання завітали близько семидесяти  нових хлопчиків та дівчаток, в яких було щире бажання присвятити своє життя різним видам творчості. Хтось із них ще нічого не знав про музику, а  дехто вже навчався співати, малювати, записувати ноти.

В народі кажуть: «Якщо запалюються зірки, значить це комусь потрібно». Звичайно це потрібно батькам, дітям, викладачам. Можливо в цьому році ми побачимо народження нових зірочок, а в майбутньому, і відомих композиторів, артистів, художників.           

Наші першокласники відчували себе схвильованими , але в той же час і поважними  артистами.  Всі учасники концерту дуже старалися і готувалися до виступу.

Розпочався концерт з виступу досвідчених музикантів школи. У виконанні учениці Поліни Ігнатенко  та її викладача І.Б. Самоп’ят прозвучав Концерт для фортепіано з оркестром на тему української народної пісні «Ой ти дівчино, зарученая», ІІ та ІІІ частини І. Берковича. Продовжили виступ винуватці свята, учні-першокласники, а саме:  Женя Турченко, Мирослава Тищенко, Ваня Безсмертний, Саша Опанасенко,  клас викладача С.Л. Старостіної;  Софія Даценко,  клас викладача І.Б. Самоп’ят; Ренат Волобоєв, Мирослав Колесник,  Ярослав Лук’янченко, Саша Мацало, Даша Бригінець, клас викладача   О.С. Красної; Рома Дорошенко,  клас викладача З.П. Гудкової; Максим Чепіль,  Марк Кузнєцов,  Амір Боярський, клас викладача О.В. Опанасенко; Віталіна Мізюра, Катя Друченко, клас викладача С.С. Гладишевої; Варя Чаяловська, Віка Задеря, клас викладача В.О. Озеракіної; Даша Муха, Варя Чаяловська, Даша Коваленко та вокальний ансамбль  першого класу, клас викладача В.М. Кисіль.   Ведуча А.М. Романова представила глядачам й учнів  зі своїми роботами класу образотворчого мистецтва викладача В.М. Прінька.

Яке ж свято без привітань?  До своїх друзів-першокласників, з музичними вітаннями прийшли і учні інших класів. Сольні номери прозвучали у виконанні: Насті Седракян,  Влади  Ткаленко, клас викладача З.П. Гудкової;  Саші Хорольського, Жені Демиденко, клас викладача І.Б. Самоп’ят.  В дуеті перед глядачами виступили Софія  Міщенко та Джулія Бовкун, клас викладача О.В. Опанасенко; Женя Демиденко та Поліна Ігнатенко, клас викладача І.Б. Самоп’ят. Незмінними концертмейстерами школи, які постійно супроводжують виступи  учнів по класу скрипки є В.О. Озеракіна та А.М. Романова.  Не обійшлося свято і без танцю у виконанні молодшої групи зразкового хореографічного колективу школи «Барвінок», керівник З.П. Козачок. 

Наприкінці схвильовані Першокласники  давали Урочисту обіцянку своїм   батькам, рідним та друзям, гарно і наполегливо  вчитися, не пропускати уроки з обраного виду мистецтва, заробляти тільки гарні оцінки. 

На  завершення програми вокальний ансамбль «Віста» виконав  свою улюблену пісню «Смаколики», керівник В.М. Кисіль.

Свято скінчилося.   Попереду довгі і нелегкі кроки пізнання Світу Творчості, а надійними помічниками дітям стануть викладачі школи та батьки.

Бажаємо нашим юним  талантам успіхів  у оволодінні улюбленим видом мистецтва, наснаги, творчого натхнення та перемог у конкурсах.

                                                                                                                            Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування