Чергове засідання Молодіжної ради

Дата: 14.11.2019 17:05
Кількість переглядів: 439

Молодь – рушійна сила суспільства, носій усіх можливих ідей. Саме тому, 12 листопада 2019 року, молодь Яготинщини вже вкотре зібралися для того, щоб обговорити важливі питання.

Захід був проведений з метою обговорення пропозицій до плану заходів на 2020 рік, а також активізації молодіжного руху на Яготинщині та залучення більшої кількості представників молодого покоління до посиленої роботи, спрямованої на національно-патріотичне виховання та молодіжну політику, організацію дозвілля та збільшення кількості корисних справ. Засідання, яке розпочалося з обговорення порядку денного, було проведено Яною Богомаз, головою молодіжної громадської ради при Яготинській районній державній адміністрації, головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Яготинській районній державній адміністрації.

На засідання ради цього разу долучилася Євдокія Хомівна Осьмак, кореспондент газети «Яготинські вісті», адже одним з питань порядку денного було про співпрацю з газетою. Осьмак Є.Х.  запросила учасників  молодіжної ради долучитися до створення сторінки «Підліток UA» газети «Яготинські вісті». Для обговорення  питання стосовно впровадження чат-боту «СтопНаркотик» в рамках проєкту «MRIYA» було запрошено Ткачук Альону Вікторівну,інспектора з ювенальної превенції Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в Київській області та Загурського Дмитра Володимировича, завідувача сектору з питань запобігання та виявлення корупції Яготинської районної державної адміністрації, які проінформували присутніх про небезпеку, яку криють у собі незрозумілі, безвинні, на перший погляд, написи зроблені на паркані, стіні чи просто на асфальті. Також було обговорено питання про портал  https://kudapostupat.ua/, де розміщено найбільш повну базу закладів вищої освіти України та зарубіжжя.  

Але все ж пріоритетним завданням зібрання – це  складання перспективного плану молодіжної ради на 2020 рік. У жвавій дискусії було піднято чимало питань та пропозицій стосовно молодіжної політики Яготинського району. Під час обговорення  делегати поділилися своїм баченням щодо проектів та заходів, які мають втілюватися в 2020 році. Побудували план дій, обговорили ідеї проведення та терміни виконання. Тож тепер ми можемо побажати молоді, щоб всі їх прагнення втілилися в життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування