ПРИВІТАЛИ АГРАРІЇВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 14.11.2019 15:24
Кількість переглядів: 1207

Фото без описуЩорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. З нагоди свята 14 листопада у приміщення Районного будинку культури відбулися урочистості.

Це свято традиційно підсумовує клопітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

Вшановувати тих, хто, не покладаючи рук, працює у полі, чесною самовідданою працею творить найдорожче – хліб. Хто взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну, примножувати її славу і добробут, завітали виконувач обов’язків голова районної державної адміністрації Тетяна Сухенко, голова районної ради Петро Гайдай, міський голова Наталія Дзюба, а також представники сільськогосподарської галузі району.

На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, всі хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства району. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

Керівники району щиросердно привітали присутніх зі святом, висловили вдячність аграріям за високі врожаї зернових культур, за їх нелегку повсякденну працю, побажали усім міцного здоров’я, щастя, успіхів, рясних сходів та щедрих ужинків.

«Завдяки вашій хазяйновитості, зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву. Для нашого району аграрний сектор – це основа районного бюджету, це забезпечення роботи шкіл, установ охорони здоров’я і культури, життя району», - підкреслила Тетяна Петріна, та побажала сільським трудівникам міцного здоров’я, радості, щоб щедра осінь обдаровувала своїми плодами, приносила в кожну родину мир і спокій, достаток і велике людське щастя.

Далі очільники району та міста провели церемонію нагородження найсумлінніших працівників галузі, яка додала піднесеного настрою учасникам святкового зібрання.

Не залишили без уваги  і ветеранів хліборобської ниви, їм як почесним гостям були вручені короваї.

Традиційно всіх присутніх в святковій залі аграрії пригостили запашним короваєм – символом завершення аграрного року, багатства, родючості.

З нагоди професійного свята аграріїв Яготинщини своїми запальними виступами вітав вокальний квартет «Гетьман». Здається виступ цього колективу не залишив байдужим жодне серце, адже кожен номер здіймав овації  залу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування