Вітання з Днем працівників сільського господарства

Дата: 14.11.2019 08:44
Кількість переглядів: 436

Фото без описуШановні аграрії району!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом –

Днем працівників сільського господарства!

Завдяки вашій господарській дбайливості, зна­нням і наполегливості живе село, розвивається сіль­ське господарство, яке є визначною складовою роз­витку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.

Для хліборобів кожний рік має свої особливості, без врахування яких домогтися належної врожайнос­ті вкрай важко. Ось і цього року хлібороби району до­вели, що ніякі примхи природи не зашкодять дбати про землю. Гарний урожай зібрано своєчасно, з най­меншими втратами, завдяки сумлінній праці ком­байнерів, механізаторів, водіїв, всіх, хто, працюючи від зорі до зорі, повною мірою усвідомлює своє головне призначення – бути господарем на своїй землі.

Шановні аграрії району! Низький уклін всім вам за хліб, який є символом достатку і благополуччя народу та країни в цілому, за самовіддану працю, ві­рність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю. Саме ви справжні господарі землі.

Хочу побажати, щоб усі природні стихії обходили вас стороною, ваші родини жили у мирі, достатку, благополуччі і доброму здоров’ї, а Господь завжди благословляв вас на всі ваші добрі починання.

Нехай під сонячним і мирним  небом на наших українських ланах завжди колосяться щедрі врожаї, а в кожній оселі буде духмяний хліб на столі та добробут!

 

Зі святом вас!

З повагою, виконувач обов’язків голови адміністрації                                  Т.СУХЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування