Відбулась нарада з керівниками медичних закладів району

Дата: 13.11.2019 15:02
Кількість переглядів: 482

Виконувач обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко провела нараду за участі головного лікаря КНП «Яготинська центральна районна лікарня» В.С.Нескороженого та головного лікаря КНП «Яготинський центр медико-санітарної допомоги» І.І.Сахна.

В рамках наради присутні розглянули питання, що стосувалися відкриття стерилізаційного відділення, ремонту фізіотерапевтичного кабінету, дотримання температурного режиму в закладах охорони здоров’я, проведення поточних ремонтів в приміщеннях денного стаціонару, відновлення роботи додаткового ренген кабінету, ситуації шодо щеплень від дифтерії.

Головний лікар «вторинки» В.С.Нескорожений при зустрічі зазначив, що наразі проводяться роботи, щодо забезпечення стерилізаційного відділення дезінфікуючими засобами та вже в найближчий час дане відділення розпочне свою роботу.

Температурний режим в стаціонарних відділеннях становить 19-210С, що відповідає нормі.

За словами, головного лікаря КНП «Яготинський центр медико-санітарної допомоги» І.І.Сахна, станом на 12.11.2019р. в районі заключено  29 643 декларацій. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 92,19%.

По області 77 закладів ЦПМСД заключили 1 440 785 декларації, що в середньому на заклад складає 18 711 штук.

Виписуються рецепти на лікарські засоби по Урядовій програмі «Доступні ліки». З 01.04.2019 року заклад перейшов на виписку електронних рецептів по даній програмі. Станом сьогодні відпущено 8 844 рецептів.

В зв’язку з підвищенням  в Україні захворюваності на дифтерію, на сторінках районної газети «Яготинські вісті» розміщено інтерв’ю, в якому головний лікар «первинки» наголосив на необхідності щеплень, а також вказав де проводяться щепитися і які вакцини є в закладі. В цьому ж інтерв’ю висвітлені питання заключення декларацій з населенням, та контакти лікарів первинної ланки.

Наразі проводиться щеплення проти дифтерії в усіх підрозділах закладу (Амбулаторії, ФАП), що розташовані на території району. Для зручності населення кабінети щеплень працювали і по суботах.

За підсумками наради виконувач обов’язків голови адміністрації надала відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування