Зустріч з музикою

Дата: 12.11.2019 08:43
Кількість переглядів: 313

Фото без описуНещодавно, а саме 8 листопада 2019 року в дитячому садочку № 5 «Берізка» відбулася чергова зустріч з Музикою. Вже не вперше до малечі садочка приходять в гості із концертом учні Яготинської дитячої школи мистецтв. В привітній, радісній атмосфері  юні артисти дарують приємні музичні хвилини вихованцям садочка. Серед учасників концерту були і дітки , які ще не закінчили навчання в ДНЗ, і хоча вони ще зовсім юні, та вже роблять свої перші кроки і дуже хочуть показати, що  вміють своїм одноліткам. В концерті прозвучало багато різноманітної музики у сольному та ансамблевому виконанні.

Юні глядачі з захопленням слухали  виступи артистів, знайомилися  з музичними інструментами: фортепіано, скрипка, гітара, синтезатор.  Клавішні інструменти представляли: Ярослав Васільєв, Даша Бригінець, Олександр Новак, клас викладача О.С. Красної; Іван Безсмертний,  Олександр Опанасенко, Владислав Лабунець, Мирослава Тищенко, клас викладача С.Л. Старостіної;  Варя Чаяловська, Вікторія Задеря, клас викладача В.О. Озеракіної; Анастасія Седракян, клас викладача З.П. Гудкової. Чарівні звуки скрипки звучали у виконанні: Романа Дорошенка, Анастасії Седракян, Владислави Ткаленко, клас викладача З.П. Гудкової;  Наталії Красної, Ярослава Бойка, клас викладача С.С. Гладишевої,  а допомагали їм концертмейстери: В.О. Озеракіна та А.М. Романова. З гітарою юних глядачів знайомили: Марк Кузнєцов та дует гітаристів у складі Олексія Дубаса та Артема Сидоренка, клас викладача О.В. Опанасенко.

Учні школи мистецтв з задоволенням брали участь у концерті, тому що, почувалися як справжні артисти, а  вихованці садочка проводжали їх щирими усмішками та бурхливими оплесками.

По закінченню програми,  від завідуючої садочка «Берізка» Ольги Вікторівни Рибинської викладачі,  учні школи мистецтв отримали багато теплих слів подяки та   солодкі подарунки.

Дирекція та викладацький колектив вдячні керівництву садочка за таку творчу дружбу.     

Р.S. Музика виховує дітей доброті, щирості, надає можливість вирости різносторонньою людиною, а тому  повинна ввійти в життя дитини якомога раніше. Для цього і існують такі музичні зустрічі  малечі  з юними музикантами.  Тож маємо надію, що дітки садочка «Берізка» в майбутньому стануть гідною зміною нинішнім музикантам і попереду викладачів школи чекає відкриття нових талантів.

Мабуть, саме після таких концертів у вихованців дитячого садка з'являється мотивація - стати учням школи мистецтв !

                                                                                                                             Алла Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування