Відбувся круглий стіл на тему: «Проблеми соціальної роботи на місцевому рівні з різними категоріями населення»

Дата: 08.11.2019 10:58
Кількість переглядів: 382

07 листопада,  в приміщенні Яготинського інституту «ПрАТ ВНЗ МАУП» відбувся круглий стіл на тему: «Проблеми соціальної роботи на місцевому рівні з різними категоріями населення». Серед числа  запрошених:  директор  Яготинської районної філії Київського обласного центру зайнятості Оксана Рибак, директор Яготинського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Лідія Михайліченко, директор Яготинського районного територіального центру з обслуговування одиноких громадян Валентина Шмигановська і тд.

Директор Яготинської районної філії Київського обласного центру зайнятості Оксана Рибак в своєму виступі проінформувала про локальний ринок праці нашого регіону та про соціальні послуги для молоді, які надає служба зайнятості, зокрема про інтернет Платформу профорієнтації та сайт Державної служби зайнятості: dcz.gov.ua.
В заході також прийняли участь студенти інституту та коледжу зі спеціальності соціальна робота, які підготували доповіді на актуальні в теперішній час теми: «Булінг, як проблема в шкільних закладах освіти», «Розлучення як ризик сучасних шлюбно-сімейних відносин», «Теоретичні аспекти формування системи соціального захисту населення в Україні» та інше.
Круглий стіл пройшов в активному обговоренні, гості дали відповіді на питання, які виникали і доповнили зміст висвітлених тем.

Яготинська районна філія
Київського обласного центру зайнятості

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування