Довгоочікуваний ремонт вул. Толбухіна розпочато

Дата: 29.10.2019 15:09
Кількість переглядів: 622

Фото без описуПро погану дорогу по вул. Толбухіна в м. Яготин (С102519 Хлібоприймальний пункт - М-03) не говорить лише ледачий. Роками не ремонтована, з ямами, як після падіння метеоритів, – це реалії, але реалії які поступово та невідворотно зникають з Яготинського району.

Так завдяки сприянню Яготинської районної державної адміністрації та її неодноразовим зверненням до Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації, 29 жовтня 2019 року розпочато перший етап поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення С102519 Хлібоприймальний пункт - М-03 на ділянці км 0+300 - км 3+450.

На даний час підрядною організацією ТОВ «ДП «Магістраль» проводяться підготовчі роботи, а саме здійснюється фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття з подальшим його переміщенням для зберігання.

Відфрезероване асфальтобетонне покриття в подальшому буде використане для укріплення узбіч дороги С102519 Хлібоприймальний пункт - М-03.

Звертаємо Вашу УВАГУ, що в цьому році здійснюються лише підготовчі роботи, а основні роботи відповідно до укладеного договору №349-19 від 11 вересня 2019 року між Департаментом регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації та ТОВ «Спец Комплект Постач» передбачено здійснити в 2020 році.

Яготинська районна державна адміністрація звертається до жителів та гостей міста та району з проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей.

Закликаємо водіїв - бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки, дбайте про власну безпеку та безпеку інших.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування