День кар’єри

Дата: 25.10.2019 12:36
Кількість переглядів: 374

Фото без опису24 жовтня 2019 року в Яготинському НВК «CШ - ЗОШ І-ІІІ ст.»  №2 був проведений День кар’єри за участю представників вищої, професійно-технічної освіти та служби зайнятості.

  Фахівець з профорієнтації Яготинської районної філії КОЦЗ Наталія Гончар наголосила на важливості вибору професії, адже відомо, що коли людина працює із задоволенням, вона не помічає часу і втоми. А невірно вибраний в юності шлях в подальшому може призвести до розчарування. Зокрема акцентувала увагу на використанні профорієнтаційної платформи сайту ДСЗУ, діагностичного комплексу  «Моя професія: консультаційна мережа».

  Випускники могли поспілкуватися з представниками навчальних закладів, ознайомитись з умовами вступу, переліком професій та пільгами, якими може скористатися абітурієнти.

У заході взяли участь такі навчальні заклади: Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», КВНЗ КОР Чорнобильський медичний коледж, ДПТНЗ «Яготинський ЦПТО», Яготинський інститут МАУП, КНЕУ ім. В. Гетьмана, Українсько-американський університет КОНКОРДІЯ, Київський інститут інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА», Київський транспортно-економічний коледж.

Представники навчальних закладів показували  свої презентації, розповідали про умови та етапи вступу,  навчально-матеріальну базу закладу, професійний склад викладачів, свої досягнення. Всі запрошені представники навчальних закладів намагалися якомога  більше розповісти про цікаве й насичене студентське життя.

Студенти третього курсу Яготинського центру професійно-технічної освіти показали майстер-клас по фактурному оздоблені поверхонь та малярському оздобленні поверхонь за допомогою трафарету.

Також студенти Чорнобильського медичного коледжу показали майстер-клас «Як зупинити кровотечу?».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування