В м. Яготин завершуються роботи з поточного середнього ремонту на вул. Незалежності

Дата: 24.10.2019 11:50
Кількість переглядів: 410

В м. Яготин завершуються роботи з поточного середнього ремонту на відрізку автомобільної дороги загального користування державного значення Т-25-41 Новий Биків-Згурівка-Яготин км 38 + 000 – км 40 + 700 в районі «Площа Танкістів» до Яготинського НВК № 3.

Здійснено укладку нового асфальтобетонного покриття, облаштовані тротуари, нанесена горизонтальна дорожня розмітка та встановлюються нові дорожні знаки.

Роботи виконувались підрядною організацією ПрАТ Броварське шляхово-будівельне управління №50 на замовлення Служби автомобільних доріг у Київській області.

Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснювали фахівці Відділу якості, технічного контролю та нових технологій, Лабораторії з контролю якості Служби та ДП «Дорожній контроль якості» та представники Яготинської райдержадміністрації.

Яготинська районна державна адміністрація висловлює подяку жителям та гостям міста і району, що з розумінням віднеслись до тимчасових незручностей, які виникали під час проведення ремонтно-будівельних робіт.

Закликаємо водіїв - бути уважними та дотримуватись Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки, дбайте про власну безпеку та безпеку інших.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування