Ярмарок вакансій у Яготинській районній філії КОЦЗ

Дата: 24.10.2019 11:47
Кількість переглядів: 374

Фото без опису24 жовтня у Яготинській районній філії Київського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій. На захід було запрошено більше 50 безробітних.

В заході взяли участь фахівці служби зайнятості, зокрема завідувач сектору взаємодії з роботодавцями Тетяна Головата, провідний фахівець з питань зайнятості Олена Корж та представники ТОВ фірма  «ТМА», ТОВ «Бізнес продукт плюс», ТОВ «Яготинхліб», ТОВ «Розподільчий Центр Плюс», Центр поштового зв’язку №8 Укрпошти, ТДВ «Яготинський маслозавод», Прикордонна служба України.  Роботодавці презентували свої підприємства, розказали історію створення організації, чисельність працюючих, чим займається кожне із них, про умови праці, детальніше зупинились на кожній із запропонованих вакансій. Деякі підприємства розмістили інформаційні матеріали, буклети про свої підприємства.

У Ярмарку вакансій прийняли участь 6 представників роботодавців Яготинського регіону, які запропонували близько 20 вакансій у галузях транспорту, виробництва, зв’язку, сільського господарства та інших галузях. На Ярмарку були представлені вакансії як за робітничими професіями слюсарі, вантажники, фрезирувальники, пекарі, токарі, електрозварники, водії, так і для інженерно-технічних працівників, фахівців з обліку та підтримки продажу, тощо.

В ході заходу представники підприємств проводили співбесіду з претендентами на вільні місця, зацікавлювали  їх умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантували достойний  рівень заробітної плати. Представниками служби  зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість поспілкуватися та задовольнити свої потреби.

За попередніми даними запрошення на роботу під час  Ярмарку отримали 5 осіб.

Учасники Ярмарку залишилися задоволені організацією та проведенням заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування