Відбулось засідання містобудівної ради при Яготинській районній державній адміністрації

Дата: 24.10.2019 11:44
Кількість переглядів: 444

Фото без описуСьогодні, 24 жовтня 2019 року, в приміщенні малого залу адміністрації відбулось засідання містобудівної ради при Яготинській районній державній адміністрації.

В засіданні взяли участь: Г.О.Колозіна– начальник відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства адміністрації, С.І.Власко – наальник Яготинського РС ГУ ДСНС України в Київській області, Б.Г.Курилко - інженер-геодезист, начальник архітектурно-планувального бюро, Л.Г.Дьоміна - начальник відділу в Яготинському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області, В.В.Гелевера - начальник відділу юридичного забезпечення та звернень громадян апарату адміністрації, М.О.Харчов - член спілки архітекторів України, головний архітектор проекту ПП «Архаїка».

В рамках засідання ради присутні розглянули наступні питання:

  1. Розгляд Детального плану території  з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі, що знаходиться на території Богданівської сільської ради в селі Коптевичівка, вул. Київська, 2 (за межами населеного пункту).
  2. Розгляд Детального плану території  земельної ділянки за кадастровим номером 3225510100:08:024:0038, площею 0,0074 га садибного типу щодо зміни цільового призначення шляхом реконструкції існуючої будівлі з будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку на будівництво та обслуговування будівель торгівлі по вул. Котляревського, 3 в м. Яготин, Яготинського району Київської області.
  3.          Розгляд Детального плану території  з метою зміни цільового призначення земельної ділянки (кадастровий номер 3225510100:04:002:0011) площею 5,1956 в м. Яготині по вул. Робітнича з ведення фермерського господарства на цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для подальшого продажу права оренди ділянки на земельних торгах (аукціоні).
  4. Розгляд Детального плану території  земельної ділянки за кадастровим номером 3225510100:05:003:0023, площею 0,0086 га садибного типу щодо зміни цільового призначення шляхом реконструкції існуючої будівлі з будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку на будівництво та обслуговування будівель торгівлі по вул. Переяслівська, 15 в м. Яготин, Яготинського району Київської області.     
  5. Розгляд Детального плану території  під будівництво зерносховища загальною площею 4,46 га, що знаходиться на території Лемешівської сільської ради  (за межами населеного пункту) Яготинського району Київської області.

За підсумками засідання прийняті відповідні рішення.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування