Щоб слова перетворилися на реальні справи

Дата: 23.10.2019 16:05
Кількість переглядів: 608

Сьогодні, народний депутат України Сергій Бунін провів виїзний прийом громадян на території 98-го округу, а саме в м.Яготин. Зустріч народного обранця з виборцями відбулася у кабінеті голови райдержадміністрації за участю виконувача обов’язків голови адміністрації Тетяни Сухенко, голови районної ради Петра Гайдая і помічників народного депутата.

Із наболілими проблемами та особистим горем до народного обранця приходили мешканці району. Керівники сільськогосподарських підприємств та очільники сільських рад з питаннями, що  потребують втручання на рівні комітетів Верховної Ради та Кабінету Міністрів.

До посадовця звернулися близько 28 громадян із різними питаннями, серед них - ремонт доріг,  надання матеріальної допомоги на лікування, аграрної політики, проведення адміністративно - територіальної реформи, нарахувань за комунальні послуги, реконструкції стадіону «Колос», ремонту моргу, встановлення нового медичного обладнання тощо.

З метою оперативного вирішення окремих питань на зустріч були запрошені керівники місцевих територіальних відомств, котрі в межах своїх повноважень надали вичерпні роз’яснення та пообіцяли допомогти громадянам.

За словами Сергія Буніна, в результаті таких зустрічей вдалося розв’язати низку проблем. Щодо деяких питань ще потрібно попрацювати спільно з місцевими органами державної влади, активістами, - каже народний обранець.

За результатами розгляду усіх звернень під час особистого прийому, Сергій Валерійович дав доручення своїм помічникам щодо сприяння у вирішені порушених заявниками питань. Про їх виконання заявники будуть проінформовані в установленому чинним законодавством порядку. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування