Команда Яготинського РС стала переможцем турніру з міні-футболу серед підрозділів ДСНС Київщини

Дата: 23.10.2019 08:29
Кількість переглядів: 478

Фото без опису22 жовтня у Вишгородському районі відбувся фінальний етап турніру з міні-футболу серед підрозділів ДСНС Київщини.

У змаганнях брали участь команди, які вибороли найвищі місця у своїх підгрупах, а саме: спортсмени Броварського, Яготинського, Білоцерківського, Васильківського, Вишгородського районів, Аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Біла Церква, Ірпінського регіону і, апарату Головного управління.

Товариські матчі з футболу між рятувальниками області проходять не вперше, але цей факт аж ніяк не впливає на спортивний запал учасників. І кожної зустрічі «надзвийчайні» гравці демонструють непередбачувані результати. Саме тому кожна боротьба на полі цікава і неповторна.

Отже, в результаті напруженої боротьби перемогу виборола команда Яготинського району, срібні нагороди отримали футболісти Вишгородського гарнізону, третіми стали - команда Броварського району.

Під час урочистого закриття турніру перший заступник начальника Головного управління Петро Кісільов вручив переможцям турніру кубок, а також всім призерам грамоти та сертифікати на придбання цінних подарунків від федерації пожежно-прикладного спорту Київської області.
Спорт - це сила, здоров’я і азарт. А наші рятувальники знаються на цьому професійно!

Головне упраління ДСНС України в Київській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування