В м.Яготин продовжуються роботи з поточного середнього ремонту вул. Незалежності

Дата: 18.10.2019 09:41
Кількість переглядів: 351

Фото без описуВ Яготинському районі продовжують покращувати стан дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування державного значення.

Так на замовлення Служби автомобільних доріг у Київській області на центральній «артерії» міста Яготин автодорозі Т-25-41 Новий Биків-Згурівка-Яготин км 38 + 000 – км 40 + 700 в районі «Площа Танкістів» до Яготинського НВК № 3 розпочато роботи з поточного середнього ремонту.

На даний час підрядною організацією ПрАТ Броварське шляхово-будівельне управління №50 здійснено роботи по фрезеруванню існуючого асфальтобетонного покриття, також будуть облаштованія тротуари та встановлені нові дорожні знаки.

На всіх етапах робіт здійснюється контроль за дотриманням технології та використаними матеріалами. За цим слідкують фахівці Служби автомобільних доріг у Київській області.

Яготинська районна державна адміністрація звертається до жителів та гостей міста та району з проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей.

Закликаємо водіїв - бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки, дбайте про власну безпеку та безпеку інших.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування