Відбулася робоча зустріч з питань діяльності медичної галузі в умовах реформування

Дата: 16.10.2019 15:27
Кількість переглядів: 427

Фото без описуВиконувач обов'язків голови адміністрації Т.П.Сухенко провела нараду щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі. В нараді взяли участь: головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І.Сахно та виконувач обов’язків головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко.

В ході наради обговорювалося багато питань і проблем діяльності закладів охорони здоров’я району в умовах реформування, але основний акцент був саме на підготовці до опалювального сезону 2019/20 років, та забезпеченні медичними послугами навіть у найвіддаленіших і малонаселених пунктах району.

Як доповів, головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» І.І.Сахно станом на 15.10.2019р. в районі заключено 29 505 декларацій. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 91,76%. По області 77 закладів ЦПМСД заключили 1 427 449 декларації, що в середньому на заклад складає 18 538 штук.

Виписуються рецепти на лікарські засоби по Урядовій програмі «Доступні ліки». Станом 15.10.2019 року відпущено 7 519 рецептів.

Наразі завершуються роботи з поточного ремонту ФАПу в с.Лозовий Яр та проводять роботи з підготовки до опалювального сезону 2019/20 років.

Виконувач обов’язків головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна районна лікарня» П.М.Гавриленко зазначив, що наразі завершуються ремонт центральних східців поліклінічного корпусу. Проводиться підготовка до опалювального сезону, а саме випробування системи опалення. Також, було зазначено про проведену роботу із заготівлі фруктів та овочів для харчування стаціонарних хворих. Наразі лише 9 сільських рад відгукнулось на прохання лікарні та надали допомогу, проте робота в даному напрямку продовжується.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування