Про стан підготовки навчальних закладів району до початку опалювального сезону 2019-2020 років

Дата: 10.10.2019 16:22
Кількість переглядів: 986

Фото без описуЗ метою здійснення якісної підготовки закладів освіти району до роботи в осінньо-зимовий період в навчальних закладах району проводять планову підготовку. На виконання запланованих заходів відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації проведено роботи з підготовки закладів освіти до опалювального періоду 2019-2020рр.: виконано роботи по ремонту теплових мереж Яготинського НВК №3,  Яготинського ДНЗ  №2 «Дюймовочка», Яготинських ДНЗ №1 «Зіронька», ОЗОНЗ «Жоравський НВК» (приміщення дитячого садка) та тривають роботи у ДНЗ №6 «Волошка», Яготинському районному інклюзивно-ресурсному центрі (підвал).

Також виконано повірку димовивідних каналів, заміри опору ізоляції. Проведено навчання операторів. Установлено модемний зв’язок у котельні Двірківщинського НВК, виконано повірку лічильника Лемешівського ДНЗ («Укргазсервіс)».

Комплексно проведено ремонти твердопаливних котлів у 4-х котельнях (Яготинські ДНЗ №4, №5, Гензерівський ДНЗ, Богданівський ДНЗ) продовжуються ремонтні роботи СулимівськомуНВК.

Придбано матеріали та утеплено труби теплопостачання у Ничипорівському та Сулимівському НВК  (по підвалу).

На котельнях, які здано в оренду, також проводяться роботи по підготовці до ОЗП, а саме: завезено паливо для Яготинської ЗОШ № 1, Яготинського НВК № 2, Черняхівського, Сотниківського, Супоївського НВК. Перенесено теплові лічильники Капустинського, Фарбованського НВК.  Придбано матеріали та проводиться ремонт теплової траси Сотниківського НВК та димовивідної труби Яготинської ЗОШ №1  (роботи виконують теплогенеруючі організації).

Для твердопаливних котелень, які перебувають на балансі відділу освіти, молоді та спорту придбано паливні брикети (34 т.) та дрова – 490 м.куб. Отримано дозвіл у Держенергонагляді на готовність теплових господарств всіх навчальних закладів до роботи в опалювальний сезон 2019-2020 років.

На даний час проводяться роботи по переведенню котелень Лемешівської ЗОШ та Панфильського НВК на альтернативні види палива за рахунок теплогенеруючих організацій: установлено котли, зміцнено фундаменти під димові труби та котли. Також вирішуються питання оформлення договору на обслуговування вузлів обліку газу.

 

В.о. начальника відділу освіти,

молоді та спорту                                                                        О. КЛИМАСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування