Відбулося чергове засідання спостережної комісії

Дата: 09.10.2019 15:03
Кількість переглядів: 335

 Фото без опису09 жовтня під керівництвом виконувача обов’язків керівника апарату райдержадміністрації відбулося чергове засідання спостережної комісії при Яготинській районній державній адміністрації.  

В рамках роботи комісії присутні розглянули питання:

-  про взяття на облік спостережної комісії новоприбулих осіб звільнених умовно-достроково з місць позбавлення волі, протягом не відбутої частини покарання;

- звіт членів спостережної комісії щодо проведеної роботи зі звільненими умовно-достроково, які стоять на обліку комісії.

Для розгляду та вирішення вищезгаданих питань комісія співпрацює з органами місцевого самоврядування, Яготинским відділенням  поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області, з Яготинським районним відділом філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області, центральною районною лікарнею, районним центром зайнятості, районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації,  Яготинським відділом з обслуговування громадян Переясла-Хмельницького об’єднаного УПФ України Київської області та громадськими організаціями.

На підставі інформації  установ виконання покарань, спостережною комісією при райдержадміністрації ведеться облік осіб умовно-достроково звільнених. На сьогоднішньому засідання   спостережної комісії було взято на облік  2 особи. Станом на 09.10.2019 року на обліку комісії перебуває 11 умовно-достроково звільнених громадян.

Робота спостережної комісії райдержадміністрації і надалі буде спрямована на неухильне виконання покладених на неї завдань.

За результатами засідання членами спостережної комісії прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування