Шановні працівники поштового зв'язку!

Дата: 08.10.2019 17:53
Кількість переглядів: 349

Фото без опису    Шановні працівники поштового зв'язку!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята - Всесвітього дня пошти!
Ваша професія - не з легких, але так потрібна людям.

Щодня, незважаючи на погоду, листоноші вчасно приносять кореспонденцію адресатам,  долаючи по декілька кілометрів за день.

Сотні тисяч українців користуються послугами поштового зв'язку, відправляючи листи, телеграми, поштові перекази, передплачуючи й отримуючи улюблені газети і журнали.
Сьогодні для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із листами та газетами приносять в кожен дім надію на краще. Скорочуючи відстані між людьми, вони несуть радість спілкування, сприяють об'єднанню людських сердець і доль.

Кожен з ваших клієнтів розраховує на оперативність і високу якість послуг. Не маємо сумніву, працівники пошти і надалі відіграватимуть важливу роль в оперативному інформуванні населення, поліпшуватимуть якість роботи та культури обслуговування.
Дякуємо Вам за сумлінну працю і відданість професії! Від щирого серця   бажаємо всім миру, щастя,  міцного здоров'я, душевної рівноваги, тепла рідних і близьких, довгих років життя! Нехай вісточки, які Ви приносите людям, будуть лише радісними!

 

З повагою, в.о. голови районної

державної адміністрації                                                Т.Сухенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування