Вчитель-це не професія, Вчитель - це покликання !!!

Дата: 02.10.2019 16:13
Кількість переглядів: 483

Фото без описуОдин раз на рік, у найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, приходить професійне свято – День вчителя. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

У переддень важливого державного свята, яким є День працівників освіти, у районному будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений працівникам однієї із найблагородніших професій – педагогам.

У святково вбраній залі зібралися представники влади та педагогічних колективів району – директори шкіл, завучі, завідуючі дошкільними навчальними закладами району, педагоги, вихователі, методисти, а також дошкільнята та учні, які дякували своїми виступами  й музичними сценками освітянам за їхню нелегку працю.

За звичаєм, святкування розпочалось зі слів привітань начальника відділу освіти, молоді та спорту Яготинської райдержадміністрації О.В.Климась. Керівник освітян наголосила, що наша держава крокує курсом реформ, із кожним днем ці кроки стають дедалі впевненіші і чіткіші. Ольга Василівна побажала працівникам освіти міцного здоров’я, творчих злетів, натхнення і сили, радості, щастя в усьому і завжди.

Цьогорічні святкування відрізнялися від попередніх, адже проходило у формі «освітянського уроку».  Який мав на меті у доступній формі донести до свідомості учителя те, що він - Учитель з великої літери; сформувати вміння правильно відпочивати; продовжити розвивати терпіння; виховати почуття такої любові та поваги до себе, як до своїх учнів. Як заведено на кожному уроці до вчителів завітала перевірити кількість присутніх і привітати зі святом сама виконувач обов’язків голови Яготинської районної державної адміністрації  - Тетяна Петрівна Сухенко.

У своєму вітальному слові виконувач обов’язків голови адміністрації  Т. П.Сухенко наголосила, що педагоги своєю щоденною працею визначають долю багатьох поколінь, адже саме від підростаючого покоління залежить розвиток, процвітання та добробут нашого рідного краю, а у цей складний для країни час особливо важливою місією є виховання громадянина, який всією душею любить рідну землю та готовий повсякчас захищати її. Тетяна Петрівна подякувала освітянам за відданість обраній справі, професіоналізм, доброту та душевну чуйність і побажала усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.

Традиційно керівництвом району відзначено грамотами, подяками від  районної державної адміністрації, районної ради, міської ради, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, відділу освіти освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та профспілки працівників освіти кращих педагогів, вихователів та працівників освітніх установ.

Щирими оплесками вітали присутніх в залі представників молодого покоління освітянської родини.

Теплі слова прозвучали в адресу і ветеранів педагогічної праці, які взяли участь в урочистостях, а в їх особі всім сивочолим ветеранам освітянської ниви Яготинського району, які зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя – провідника вічних людських цінностей.

Паузи між вітаннями та нагородженнями заповнювали своїми виступами кращі вокалісти та хореографічні колективи місцевих мистецьких шкіл та районного будинку культури.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування