Свято тепла та мудрості!

Дата: 02.10.2019 10:27
Кількість переглядів: 395

Фото без описуВсесвітній день людей похилого віку, проголошений Міжнародною Асамблеєю ООН, відзначається щороку 1 жовтня Цей день – знак поваги і пошани до людей літнього віку, до їх вкладу в збереження країни, її розвиток, визнання їхнього багатого життєвого і професійного досвіду, практичних знань та вмінь у різних сферах життя. Це привід проявити турботу і милосердя, терпіння і любов до людей поважного віку як  рідних, так і колег, сусідів, знайомих. 

Теплу атмосферу святкування в стаціонарних відділеннях для постійного або тимчасового проживання в с. Капустинці та  с. Черняхівка створили організатори заходу. Підопічні та гості, які завітали до стаціонарних відділеннь, стали учасниками  красивих святкових концертів за участю колективів художньої самодіяльності  та учнів шкіл. Діти та дорослі залюбки вітали мешканців відділеннь піснями та віршуваннями.

По закінченню свята, вихованці школи на згадку про зустріч, подарували стареньким квіти, відбулися святкові обіди. Натомість підопічні подякували за доброзичливу атмосферу та піднесений настрій, який було створено для душі… 

Яготинський районний територіальний центр

соціального  обслуговування (надання соціальних послуг) 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування