ОН-ЛАЙН НАРАДА В КОДА: ЯКІСНІ МЕДИЧНІ ПОСЛУГИ – ПЕРЕХІД НА НОВУ МОДЕЛЬ РОБОТИ З НСЗУ

Дата: 26.09.2019 08:41
Кількість переглядів: 336

Фото без описуОчільник Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян провів он-лайн нараду з представниками РДА, ОТГ та місцевого самоврядування, головними лікарями і керівниками відповідних структурних підрозділів. У роботі наради взяли участь заступник голови КОДА Вячеслав Кучер, представники Міністрества охорони здоров’я та керівництво обласної ради.

Присутні підняли питання про співпрацю закладів охорони здоров`я Київщини та Національної служби здоров`я України в сфері реалізації державних фінансових гарантій медичного обслуговування населення. Зокрема, обговорили стан готовності закладів охорони здоров`я, що надають спеціалізовану і високоспеціалізовану медичну допомогу до укладання договорів з НСЗУ за програмою медичних гарантій у 2020 році.

Учасники наради інформували голову облдержадміністрації про реальний стан справ в закладах охорони здоров’я Київщини, висловили свої позиції, ідеї та бачення подальшого плану роботи.

«Минулого тижня ми обговорили стан підготовки медзакладів до переходу на нову модель взаємовідносин з 1 січня 2020 року. Наголошую, що дедлайн – 1 січня. Наразі виникає декілька питань щодо договірної готовності і наявності матеріально-технічної бази, щоб цей перехід став можливим. Зараз я ціленаправлено здійснюю візити в лікарні кожного району і те, що я бачу, не відповідає сучасним умовам. Наступного року планую зробити максимальну реструктуризацію і оптимізувати те, що безнадійно застаріло. Це моя позиція. Я за якісну медицину і закликаю вас до активної співпраці в цьому напрямку», – наголосив Михайло Бно-Айріян.

Офіційний сайт Київської обласної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування