День усиновлення – свято врятованих життів

Дата: 24.09.2019 12:34
Кількість переглядів: 407

Фото без описуВ останній день вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками як з боку дорослих так і з боку дитини.

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

Так, на території району діє 2 дитячих будинки сімейного типу, де батьки піклуються та дарують любов тим дітям, які її потребують.  

Всього на території району проживають 26 дітей, що усиновлені громадянами (подружжям або одинокою особою) району.

Від усієї душі впереддень цього свята хочеться привітати  усиновителів, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними ваші діти. 
Громадяни, які бажають взяти на вихованню дитину в рідну родину, можуть звертатися з питаннями до служби у справах дітей та сім’ї  адміністрації за адресою: вул. Незалежності, 110 в м. Яготин ( каб. 200), тел. (04575) 5-55-96. 

 

  Служба у справах дітей та сім’ї адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування