Яготинці відсвяткували День міста

Дата: 23.09.2019 11:53
Кількість переглядів: 1809

Фото без описуЧерговий День міста Яготин, який відбувся 21 вересня, для його жителів, уродженців та гостей — вилився в подію, коли, напевно, кожен житель відчув себе часточкою єдиної родини, якій стало дорогим місто — його вулиці, будівлі, сквери, парки…

Святкування Дня міста розпочалось з самого ранку. На Центральній площі міста для малечі було встановлено безліч дитячих атракціонів, на який найменші жителі міста могли досхочу награтися.

Надвечір, під час урочистої частини свята, на стадіоні «Колос», зібрались сотні жителів та гостей Яготина. Святкова програма розпочалася з теплих привітань міського голови Н.М.Дзюби, виконуючого обов’язки голови районної державної адміністрації В.М.Гончара та заступника голови районної ради В.А.Потельчака. У своїх виступах вони наголосили, що День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма таращанами. Його святкує кожен, хто вважає місто своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. Найбільша гордість міста – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки їх рукам творилася унікальна спадщина міста, його історія. Завдяки їхній наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися сучасний Яготин.

З нагоди святкування Дня міста керівниками району та міста було вручено грамоти та подяки  районної державної адміністрації, районної ради, міської ради, працівникам установ, підприємств та організацій міста.

Після закінчення офіційної частини на жителів та гостей міста Яготин чекали яскраві виступи заслуженого артиста України – короля акордеону - Ігоря Осипенка та гурту «ТІК», які не залишили байдужим жодного глядача. Гучні оплески зривалися після кожного концертного номера.

Після виступів запрощених артистів на головну сцену міста вийшов місцевий гурт "Дежавю".

Загалом святкова програма, яка тривала майже п’ять годин, не залишила нікого байдужим. Кожен виступ викликав у глядачів бурю веселих позитивних емоцій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування