НА ДОПОМОГУ ШКОЛЯРАМ У ВИБОРІ МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ

Дата: 16.09.2019 10:19
Кількість переглядів: 334

Фото без описуЗ метою ознайомлення учнів 8-х класів із світом професій, передумовами вибору майбутнього фаху, на виконання Програми Державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації на 2017-2020 роки, провідним фахівцем Вікторією Просяник, було проведено профорієнтаційний урок на тему: «Професія та спеціальність» для учнівської молоді 8-го класу Яготинського НВК №1.

26 школярів отримали  роз’яснення про  поняття «професія» і «спеціальність», Були надані поради з правильного вибору майбутньої професії, наголошено на тому, що необхідно робити аналіз своїх вмінь, уподобань, здібностей, можливостей та затребуваності тієї чи іншої професії, користуючись формулою вибору професій «хочу-можу-теба». В ході проведення профорієнтаційного заходу фахівець служби зайнятості Вікторія Просяник прагнула, аби школярі задумались над перспективами праці за обраною професією і зробили правильний вибір у подальшому житті.
«Під час вибору майбутнього фаху важливо враховувати не лише бажання, власні можливості та нахили, а й потреби ринку праці», - звернулась до дітей профорієнтатор Яготинської філії Вікторія Просяник.

Учням запропоновано скористатися електронними сервісами профорієнтаційної платформи та розвитку кар’єри державної служби зайнятості, де є змога отримати послуги з профорієнтації у дистанційному режимі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування