ГОЛОВА ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ЗУСТРІВСЯ З ПІДПРИЄМЦЯМИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 10.09.2019 14:04
Кількість переглядів: 399

У Вишгородському районі відбувся урочистий захід з нагоди Дня підприємця, який в Україні щорічно відзначається у першу неділю вересня.

Під зустрічі присутні обговорили можливості для малого бізнесу за програмою НУФ.

Участь у святкуванні взяв голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян, а також керівництво Київської облради, підприємці Київщини, представники територіальних підрозділів ЦОВВ та Hімецько-Українського Фонду.

Яготинський район на  зібранні представив молидий керівник ТОВ "ЯГОПАК" Володимир Юрійович Чекан.

У форматі бізнес-ланчу, тобто у діловій, і в той же час нeформальній атмосфері, підприємці мали змогу поспілкуватися, переглянули презентацію стану розвитку підприємництва в регіоні, приймали вітання і нагороди.

3 нагоди свята голова облдержадміністрації Михайло Бно-Айріян привітав підприємців Київщини та вручив відзнаки кращим представникам бізнесу за вагомий особистий внесоку розвиток підприємництва. присутні

«Сьгодні ми обговорили відверто про проблеми та про зміни, необхідні для нормального розвитку підприємств. Підприємництво залишається одним із найважливіших чинників відновлення економіки. Дякую за всі надані пропозиції та гарні ідеї. Низький уклін тим, хто створює робочі місця та платить податки»,- підкреслив очільник області.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування