Яготинська дитяча школа мистецтв запрошує у чарівний світ творчості

Дата: 09.09.2019 15:02
Кількість переглядів: 1180

Фото без описуЗнову закінчилося ще одне, сповнене веселощів і радості літо.  А отже настав час нового 2019-2020 навчального року,  час вирушати у мандрівку дивовижною країною Знань, а учням ЯГОТИНСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ  ще й країною Творчості.

2-го вересня в нашій школі традиційно відбулося свято присвячене початку нового  навчального року та  ,,День відкритих дверей”.

Воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на творчій ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування,  пізнання невідомого і цікавого.

Що таке щкола мистецтв – це заклад, в якому навчають не тільки музики а й  різним видам мистецтва. Це і вокальне, хореографічне, образотворче та декоративно-ужиткове  мистецтво.

А яке ж свято в школі мистецтв без святкової концертної програми учнів школи.

А розпочалась вона вітанням від вокального  ансамблю школи,  юних талантів: Анастасії Сахно, Вікторії Задері, Софії шевченко,  Діани Колесник, Софії Стріхи, Дарини Мухи, Аміра Боярського, під керівництвом В.М. Кисіль  піснею «Перший клас».

Продовжили програму учні-інструменталісти, та ансамблі. Скрипку презентували учні: Наталія Красна (кл.вик. С.С. Гладишевої, концертмейстер А.М. Романова), Анастасія Седракян (кл.вик. З.П. Гудкової, концертмейстер В.О. Озеракіна).

Фортепіано представляли учні: Анастасія Седракян (кл. викл. З.П. Гудкової), Станіслав Сахно (кл. вик. В.О. Озеракіної), Тетяна Грудзевич (кл. вик. О.С. Красної), Поліна Ігнатенко,  Дарина П’ята, Євгенія Демиденко (кл. вик. І.Б.Самоп’ят).  Улюблені твори на синтезаторі виконали: Олександр Хорольський (кл. викл. І.Б. Самоп’ят), Ілля Грудзевич (кл. викл. О.С. Красної), Владислав Лабунець (кл. викл. С.Л. Старостіної). На святі прозвучав і національний український інструмент бандура, а гру на ній продемонструвала Єва Супрун (кл. викл. О.В. Опанасенко). Також порадувала своєю грою слухачів Софія Новак грою на акордеоні (кл. викл. О.С. Красної).

А з гітарою знайомили: Богдан Солодкий (кл. вик. О.В. Опанасенко.).

Були представлені дует бандуристів у складі Єви Супрун та Софії Лях, дует братика та сестрички Лях Софії та Назара, дует гітаристів у складі Олексія Дубаса та Артема Сидоренка, керівник  О.В. Опанасенко та Ансамбль скрипалів у складі Анни Романової, Ярослава Бойка та Наталії Красної (керівник С.С. Гладишева, концертмейстер А.М. Романова).  На завершення концерту прозвучала у виконанні вокального ансамблю школи пісня під назвою «Школа».

Також викладач декоративно-ужиткового мистецтва С.В.  Сазанська представила виставку робіт свої учнів.

Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто.

У народі кажуть: «Немає неталановитих дітей, є нерозкриті дарування!».

Дуже важливо є вчасно помітити здібності дитини та допомогти їй розвиватися. Саме з цією метою створені такі творчі навчальні  заклади як школа мистецтв.

Кожна дитина, яка з’являється на світ, індивідуальна і неповторна. Дорослим лише потрібно усвідомити у чому заключаються особливості та незвичайні здібності дитини і, виходячи з того, побудувати систему її розвитку і навчання. Наше завдання -  розвивати таланти  дітей.

Тому ми запрошуємо до нас на навчання всіх бажаючих  навчатися грати на різних інструментах, співати, танцювати та малювати. Ми завжди раді бачити всіх хто переступає поріг нашої школи.

А всіх учнів та їх батьків, що навчаються в нашій школі, ще раз вітаємо з новим навчальним роком. Бажаємо  терпіння, наснаги, й нових творчих злетів.

Запрошую до нас в музичну родину.    

                                                                                                          

 А.М. Романова



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування